Categories

TRANSIT COURIER

FORD TRANSIT COURIER

Izdržljiv, pouzdan i iznimno štedljiv – baš kao i svaki Transit kombi. Udoban, odličan za vožnju i prepun pametne tehnologije kao Fordovi automobili. To je novi Transit Courier.
Courier je zbog svoje kompaktne veličine izuzetno okretan, a s jednim od najboljih okretnih krugova u svojem razredu, lako možete manevrirati na cesti gdje je gust promet, po uskim ulicama i na tijesnim parkirnim mjestima.
ZA LAKŠI RADNI DAN
S nizom inovativnih značajki povezivanja i pametnom tehnologijom za pomoć vozaču – Transit Courier pomaže vam olakšati vaš radni dan.

Kombinacija veličine, prostora za utovar i učinkovitosti čini Transit Courier izvrsnim kombijem za posao.

JOŠ VIŠE TERETNOG PROSTORA
Neka vas ne zavara dojam malog izgleda Transit Couriera: teretni prostor s 2,3 m3 nudi vam 10 % više teretne prostornosti nego druga vozila istog razreda.

Ukoliko odaberete mogućnost sklopive pregrade i sklopivog suvozačevog sjedala, imat ćete najbolji teretni prostor u razredu.

FORD ECOBOOST MOTOR
Transit Courier dostupan je s revolucionarnim 1,0-litrenim benzinskim motorom.

Višestruko nagrađivani motor daje vam snagu koju biste očekivali od motora od 1,6 litara ali postiže bolju ekonomičnost goriva i nisku emisiju CO2.

PRAKTIČNO SKLADIŠTENJE
Transit Courier dostupan je s nizom pregrada koje dijele putničku kabinu od prtljažnog prostora.

Kada se preklopna mrežasta pregrada kombinira sa suvozačevim sjedalom, možete ukrcati predmete do 2,59 m duljine. To čini praktičan impresivan prostor za mali kombi.

PAMETNI I SIGURNI PROSTORI ZA SKLADIŠTENJE
Kao i svako dobro radno mjesto, ovaj kompaktni kombi također ima inteligentan prostor za pohranu. Konzola iznad glave omogućuje vam spremanje svega što vam treba pri ruci.

Moderna središnja konzola nudi prostor i praktičan pristup uredskom priboru kao što su DIN A4 mape . Vrijedni predmeti mogu se spremiti u pretinac ispod sjedala jednim pokretom ruke. Čak se i paneli vrata koriste optimalno, budući da u svakim vratima postoji držač za boce od 1,5L.

STRAŽNJA KAMERA
Stupovi, biciklisti, niski zidovi i ograde… Kamera Transit Couriera prikazuje sve što je iza vas na ekranu ugrađenom u središnju konzolu.

Osim što otkriva objekte koje biste mogli predvidjeti, sustav prikazuje virtualne linije kako bi vam osigurao što jednostavnije parkiranje.

Kamera se automatski aktivira čim odaberete stupanj za vožnju unazad.

SYNC 3
Ford SYNC 3 je napredan sustav koji vam omogućava da ostanete povezani s vašim vozilom te da kontrolirate glazbu i navigacijski sustav.

Odaberite glasovne naredbe ili 6″ dodirni zaslon u boji za upravljanje. Live Traffic može vam pomoći da izbjegnete gužve.

PROSTRAN PROSTOR
Zahvaljujući inteligentnom dizajnu interijera, kabina Transit Couriera ima mnogo prostora za pohranu.

Polica za odlaganje stvari iznad glave ima A4 međuspremnik i osigurava vam stvari nadohvat ruke.

SVE POD KONTROLOM
Elektronički program za sigurnost i stabilnost (ESP) neprestano prati stabilnost vašeg vozila u smjeru kretanja. Otkriva svako odstupanje od odabrane trake, na primjer ako prokližete, automatski ispravlja vaš položaj na cesti, pomažući vam da zadržite kontrolu nad svojim vozilom.

ESP je opremljen Brake Assistom koji sprječava okretanje kotača te osigurava optimalnu trakciju, performanse i stabilnost u trenutku kada vam je to najpotrebnije.

CJENIK I BROŠURA

Više informacija o Vašem novom Ford Transit Courieru pronađite u cjeniku, brošuri i priručniku za vlasnike.