Categories

TRANSIT CONNECT

TRANSIT CONNECT

Uz sofisticirani novi izgled, praktičnu unutrašnjost i naprednu tehnologiju, Transit Connect pravi je izbor za vas.

Čvrstoća, izdržljivost i funkcionalnost zaštitnih značajki Transita i dalje ostaju, uključujući pregradu za utovar i fleksibilno sjedalo suvozača. S opcijama kratkog i dugog međuosovinskog razmaka koje osiguravaju obujam tereta do 3,6 m³ (VDA), nosivost do 982 kg i stilove karoserije uključujući furgon i kombi s dvostrukom kabinom.

Izbor EcoBoost benzinskih i EcoBlue dizelskih motora isporučuju snagu koju želite i učinkovitost koja vam je potrebna. Unutra možete nositi predmete do 3,4 metra duljine, a bočna vrata za utovar olakšavaju pristup.

Tehnološke inovacije pridonose smanjenju potrošnje goriva, smanjenju emisija štetnih plinova i troškova održavanja.

FURGON
Prostran, dobro raspoređen i vrlo funkcionalan: prtljažni prostor ima pregradni dio pune visine i širine (sa staklima ili bez) i izbor između dva ili tri sjedala u kabini. Klizna bočna vrata i simetrična stražnja prtljažna vrata dolaze kao standard. Osim toga, možete odabrati ostakljena stražnja vrata s opcijom pranja/brisanja i grijanog odmagljivanja.
DOUBLE CAB
Uz dva sjedala u prvom redu, kombi Transit Connect ima dodatni red od tri sjedala. Pomična mrežasta pregrada odvaja drugi red sjedala od prtljažnog prostora.
TRANSIT CONNECT
ZNAČAJKE KOJE ČINE RAZLIKU
FORD ECOBLUE DIESEL

Naši dizelski motori TDCi od 75 KS, 100 KS I 120 KS impresioniraju svojom profinjenom snagom i vrhunskom učinkovitošću.

Bez obzira je li vaš Transit Connect na gradskim cestama ili dugim vožnjama autocestom, njihov glatki prijenos okretnog momenta neprocjenjiv je na usponima ili prilikom pretjecanja.

UTOVAR STVARI

Zahvaljujući pregradi, dostupnoj u kombinaciji s dvostrukim suvozačevim sjedalom, možete prevoziti terete do 3 m duljine u L1 kombiju s međuosovinskim razmakom.

Kombiji s međuosovinskim razmakom L2 mogu prevoziti predmete duljine do 3,4 m.

JAMSTVO PROTIV KOROZIJE
Kao dokaz kvalitete izrade vozila, Transit Connect ima 12-godišnje jamstvo protiv korozije.
HIDROTRETIRANO BILJNO ULJE (HVO)

Hidotretirano biljno ulje temelji se na otpadnim uljima. To je oblik obnovljivog parafinskog dizelskog goriva proizvedenog od širokog spektra sirovina uključujući i otpadno jestivo ulje.

Poznato kao i obnovljivi dizel, hidrotretirano biljno ulje može se koristiti u Ford Transitu umjesto običnog dizela.

U usporedbi s konvencionalnim fosilnim gorivima, HVO je ekološki prihvatljivija alternativa koja može značajno smanjiti emisije stakleničkih plinova u usporedbi s dizelskim gorivom za pumpe, osobito ako se proizvodi od recikliranih sirovina.

POKRETANJE DODIROM

Transit Connect automatski detektira prisutnost uparenog ključa, čak i ako je u vašem džepu ili torbici.

Za pokretanje motora samo pritisnite tipku za pokretanje Ford Power (opcija na svim verzijama).

APLIKACIJA ZA POVEZIVANJE

Bez obzira posjedujete li jedan kombi ili više njih, aplikacija FordPass Pro otključava svijet pametne tehnologije.

Dizajniran posebno za poslovna vozila, sa značajkama kao što su SecuriAler i Vehicle Health Alerts, FordPass Pro vam osigurava sigurnost i jednostavnu vožnju.

ACTIVE PARK ASSIST

Pomoć pri parkiranju može vam pomoći kod bočnog parkiranja. Jednostavno pritisnite tipku i senzori ovog inovativnog sustava lociraju odgovarajući prostor dok se parkirate.

Sve što trebate učiniti je upravljati gasom, mjenjačem i kočnicom (sljedeći upute na zaslonu i zvučne signale).