Categories

PUMA

FORD PUMA ECOBOOST HIBRID

Dizajnirana kako bi vam pomogla izvući ono najbolje iz brzog i dinamičnog tempa modernog života.

S inovativnim interijerom, robusnim SUV izgledom i sofisticiranim hibridnim pogonskim sklopom: nova Ford Puma zaokupit će vašu pažnju i potaknuti maštu.

VOŽNJA KOJA MAMI OSMIJEH NA LICE

Uz niz inovativnih značajki, Ford Puma svaku vožnju pretvara u užitak. Izbori načina vožnje i Ford Co-Pilot360, zadivljujući skup pomoćnih tehnologija koje zajedno rade kako bi vam pomogle da ubrzate, kočite pa čak i upravljate svojom Pumom.

Put ispred vas pomno nadziru aktivni tempomat, sustav pomoć u sprečavanju sudara i sustav za pomoć pri upravljanju u izbjegavanju prepreka koji upozorava na potencijalne opasnosti.

TEHNOLOGIJA KOJA VOŽNJU ČINI ZABAVNOM

Ford Puma ima niz inovativnih funkcionalnosti koje su dizajnirane u svrhu poboljšanja zadovoljstva i samopouzdanja u vožnji.

Riječ je o opcijskim načinima vožnje i Ford Co-Pilot360, impresivnom paketu tehnologija za pomoć u vožnji, bilo da je riječ o ubrzanju, kočenju pa čak i upravljanju. Tu se ubrajaju fleksibilni tempomat, sustav za sprečavanje sudara i sustav zadržavanja vozne trake, a svi oni paze na put koji je pred vama i upozoravaju vas na potencijalne opasnosti.

Nova Puma Ford
MOTORI U KORAK S VREMENOM

Nova era čišćih hibridnih električnih vozila je ovdje, a Ford Puma je utjelovljenje novog Fordovog smjera. Pravo zadovoljstvo pruža ponuda novih naprednih hibridnih i benzinskih EcoBoost motora u novoj Pumi.

Motori pružaju izvanredne performanse, uz iznimno učinkovitu potrošnju goriva i značajno nižu emisiju CO2 od ostalih konvencionalnih, nehibridnih motora.

ELEGANTNA I INOVATIVNA

Kabina Ford Pume dolazi u elegantnom i profinjenom dizajnu. Pametne značajke i inovativna tehnologija pružaju vam potpunu kontrolu nad vašim vozilom. Povežite svoju Pumu s FordPass aplikacijom i uživajte u pametnoj vožnji.

Ford Co-Pilot360 kombinira različite tehnologije koje nadopunjuju i čine vožnju još udobnijom i ugodnijom. Aktivni tempomat automatski prilagođava brzinu putovanja u skladu s vozilom ispred vas. Sustav može prepoznati znakove ograničenja brzine i prilagoditi odabranu brzinu tempomata u skladu s propisima.

PAMETNO ISKORIŠTEN PROSTOR

Moderni način života zahtijeva inovativna rješenja.  Pumin atraktivni dizajn i zavodljivo stilizirani vanjski izgled, kombiniran je s promišljenom funkcionalnošću.

Beskompromisni kapacitet stražnjeg prtljažnog prostora s inovativnim MegaBoxom koji pruža dodatnih 80L prostora za pohranu (68L Megabox dolazi s mHEV pogonskim sklopom).

S najprostranijim prtljažnikom u klasi, Ford Puma se ni ovdje ne može posramiti. Svestranost i praktičnost mogu se vidjeti u svim malim detaljima dizajna.

POTPUNA ZAŠTITA U AUTOMOBILU I IZVAN NJEGA

Od upozoravanja na potencijalne sudare do pametnih sustava koji vam pomažu u održavanju prijenosa snage na podlogu i stabilnosti: vaša sigurnost je naša briga.

Zbog toga Ford Puma dolazi s pametnom pomoćnom tehnologijom dizajniranom za zaštitu vas, vaše obitelji i ostalih sudionika u prometu.

Bolji pregled ceste, bez zasljepljivanja drugih.

Automatska kontrola prednjih svjetala posebno je korisna za noćnu vožnju jer privremeno prigušuje dugu svjetlost kada otkrije vozila koja se voze nasuprot ili ispred vas kako ne biste zasljepljivali druge vozače. Zatim se opet automatski prebacuje na duga svjetla za maksimalnu vidljivost.

CJENIK I BROŠURA

Više informacija o Vašoj novoj Ford Pumi pronađite u cjeniku, brošuri i priručniku za vlasnika.

veliki text

veliki text