Ford Kuga

Nova FORD Kuga – Brošura

Potpuno nova Ford Kuga stigla je na hrvatsko tržište

Njezin nastup oduševljava, njezina efikasnost je upečatljiva i njena višestranost je uvjerljiva: ovo je nova Ford Kuga. Dostupna je i kao Plug-in-Hybrid, ali ovaj SUV je još mnogo više; ne samo da ima moderni pogonski sustav, već je opremljen i inteligentnim sustavima pomoći poput Pre-Collision-Assista te sigurnosnom pomoći pri kočenju pored promišljene unutrašnjosti bez premca. Zahvaljujući fleksibilnim stražnjim sjedalima, prtljažnik se jednostavno proširuje, a osim toga veliki električno pokretani i s dodatnom izolacijom od vrućine panoramski krov čini unutrašnjost osobito svjetlom i prozračnom.

Snaga bez kompromisa

Nova Vas Ford Kuga efikasnije nego ikad dosad dovodi do cilja bez da se pritom morate odreći užitka u vožnji. Moguć je odabir iz široke palete motorizacije. Pored Fordovih EcoBoost benzinaca i EcoBlue dizelaša možete se odlučiti i za Plug-in-Hybrid pogonski sklop koji nudi do 56 km čisto električnog pogona bez ikakvih emisija ispušnih plinova.

Jednostavno bolja na putu

U novoj Ford Kugi iskusit ćete jedinstven doživljaj vožnje. Tome pridonosi i vrlo prostrana unutrašnjost s intuitivnim opsluživanjem. To osjećate kilometar za kilometrom zahvaljujući brojnim inovativnim tehnologijama, poput Head-up-Display-a ili adaptivnog tempomata koji uključuje i pomoć za gužvu sa Stop&Go funkcijom, koje život na zakrčenim prometnicama čine lakšim.

 

Uživajte u svakom kilometru

Zauzmite mjesto u novoj Ford Kugi i doživite neusporedivu udobnost potpuno iznova namještene unutrašnjosti. Uživajte u prvoklasnim materijalima, besprijekornoj izradi, po mjeri skrojenom Bang & Olufsen zvučnom sustavu, promišljenim tehničkim rješenjima i gotovo neograničenoj povezivosti  SYNC 3 sustava.

Onaj dobar osjećaj sigurnosti

Prilikom razvoja nove Ford Kuge nismo temu sigurnosti ograničili samo na Vas i Vaše suputnike , nego i na ostale sudionike u prometu. Stoga nova Ford Kuga, razumljivo, nudi svima u kabini maksimum sigurnosti, ali isto tako i pješacima i biciklistima. Između ostalog i zbog tehnologija poput Pre-Collision-Assista ili Sigurnosne pomoći pri kočenju.

Prilagođava se vašim željama

Nova Ford Kuga oduševljava svestranošću i funkcionalnošću, baš kao i dizajnom. Od praktičnih krovnih nosača preko upečatljive kuke za prikolicu do fleksibilne unutrašnjosti – s ovim ste SUV-om spremni na sve i uvijek imate dovoljno mjesta. Samo jedan primjer: zahvaljujući podesivim stražnjim sjedalima možete odlučiti želite li imati više mjesta za koljena na stražnjoj klupi ili povećati prtljažnik za dodatni proctor – do 67 litara više, ako je potrebno.