Categories

ECOSPORT

FORD ECOSPORT

Dizajniran za urbanu džunglu. Napravljen da ju zaobiđe. Ne sputavaj se okvirima grada.

Ford EcoSport dolazi s višestruko nagrađivanim 1.0L Ford EcoBoost benzinskim motorom i moćim 1,5L EcoBlue dizelskim motorom. Naš moderan životni SUV nadahnjuje pametnim tehnologijama, impresivnom udobnošću i prostranom unutrašnjosti.

Zahvaljujući povišenom položaju sjedala, povećanom razmaku od tla i vrhunskim voznim svojstvima, EcoSport pruža jedinstven doživljaj vožnje – čak i u gradu.
MAKSIMALNA UDOBNOST
Iskusi ono što ga čini posebnim.
Samo ti odlučuješ o smjeru u kojem ćeš krenuti u novom Ford SUV-u.
NAGRAĐIVANI ECOBOOST MOTOR

Novi Ford EcoSport dolazi s višestruko nagrađivanim 1,0-litrenim EcoBoost benzinskim motorom i nudi izbor između 125 KS i 140 KS.

Jamči nevjerojatno smanjenje potrošnje goriva i smanjenu emisiju CO2.

Pronađite motor za sebe.

Motor EcoSport Ford
SAMOPOUZDANJE U VOŽNJI

Sjednite za upravljač i upravljajte nizom naprednih tehnologija za pomoć u vožnji.

Pametni sustav uključuje Hill Start Assist (pomoć pri kretanju na uzbrdici), LED svjetla za dnevnu vožnju i prepoznavanje prometnih znakova.

Ford EcoSport dizajniran je za bolje iskustvo vožnje. Uz zvučni sustav B&Q (dostupan kao dio dodatnog paketa X-Pack), koje pruža bogato i snažno iskustvo slušanja tiu je i SYNC 3 za upravljanje pametnim telefonom.

Povežite EcoSport s aplikacijom FordPass kako biste otključali nove značajke pametne vožnje.

SIGURNOST PRIJE SVEGA

Ford EcoSport je prepun inovativnih tehnologija i sustava dizajniranih da pomognu u zaštiti vas, vaših putnika i vašeg vozila.

Od upozoravanja na potencijalne opasnosti do pametnog sustava koji vam pomažu u održavanju stabilnosti i sigurnosti.

Ford EcoSport
IMPRESIVNA FLEKSIBILNOST

Novi Ford EcoSport dolazi s iznenađujuće prostranim interijerom. Prostor je pametno upotrijebljen, a spremišta za pohranu povećana su tako da se stražnja sjedala mogu sklopiti u dva dijela 60/40.

Prilagodljivi pod prtljažnika možete postaviti u tri položaja – fantastično rješenje kada ne želite da se stvari gomilaju jedna na drugu.

Prtljažnik Ford EcoSporta
SVE INFORMACIJE NA JEDNOM MJESTU

Integrirano putno računalo pruža korisne informacije, kao što su podaci o prijeđenoj udaljenosti, potrošnji goriva, brzini ili vanjskoj temperaturi.

Također, označava domet, tj. udaljenost koju još možete prijeći s raspoloživim gorivom. što je posebno korisno za duga putovanja.

ZADRŽITE KONTROLU U SVIM SITUACIJAMA

Elektronička kontrola stabilnosti neprestano prati uvjete vožnje automobila. Sustav osjeća kada vozilo gubi trakciju i automatski primjenjuje impuls kočenja na pojedinačne kotače, pomažući im u stabilizaciji.

Zahvaljujući naprednim senzorima, sustava protiv blokiranja kotača i kontrole proklizavanja u stanju je pratiti ponašanje vozila.

CJENIK I BROŠURA

veliki text

veliki text