O nama

AUTOSERVIS LACKOVIĆ, ovlašteni Ford partner, smješten je na južnom dijelu grada Zagreba, u mjestu Velika Mlaka. Koncept tvrtke osmišljen je na pružanju kompletne usluge korisnicima. Stoga se naš centar sastoji od više odvojenih jedinica koje zajedno čine sustavnu cjelinu. Ovako koncipirani poslovni prostor ima za cilj osigurati i održati visoku razinu kvalitete svojih usluga. Tvrtka djeluje od 1980. godine.

Naš servisni odjel upošljava školovane automehaničare na čijem se specijaliziranju neprestano radi. Mehanički odjel je opremljen suvremenim specijalnim alatima, kako bismo osigurali brži protok vozila kroz servis. Da bi se svakom korisniku omogućila što brža isporuka ispravnog vozila, u sklopu servisnog centra nalazi se i dobro opremljeno skladište rezervnih dijelova. Od 2009. godine proširili smo centar u Sisku otvaranjem ovlaštenog Fordovog servisa.

AUTOLIMARIJA

Autolimarski odjel pružit će brzu i stručnu uslugu u popravcima karoserije svih vrsta vozila. Također za Vas organiziramo autolakirerske usluge, vulkanizerske usluge, uključujući i nabavu autoguma po vašem izboru kao i kontrolu optike i geometrije vozila. Obzirom da smo ugovorni partner renomiranih osiguravajućih društava, pružamo Vam mogućnost direktne naplate popravka Vašeg vozila od osiguravajuće kuće.

 

 

AUTOELEKTRIKA I DIJAGNOSTIKA

U ovom odjelu su zaposlena dva djelatnika, autoelektričar i elektroničar. Odjel uključuje interaktivni pregled vozila, kompjutorsku dijagnostiku, kontrolu amortizera i kočionih sistema te EKO-tester. Opremljen je najmodernijim kompjuterima i dijagnostičkim uređajima za otkrivanje mogućih kvarova na vozilu.

 

 

 

PRODAJA VOZILA

Maloprodaja djeluje na dvije odvojene lokacije, u Velikoj Mlaki i u Sisku. Poslovanje sa renomiranim bankama i leasing kućama olakšat će Vašu odluku oko najpovoljnijeg načina financiranja. Također smo u mogućnosti otkupiti i rabljeni vozni park temeljem procjene stručnjaka. Pružamo i model kupnje staro za novo.