FORD RANGER RAPTOR

Neka vam ništa ne stoji na putu.

Potpuno novi Ranger Raptor jedva čeka da dokaže svoje izvanredne performanse izvan prometnica. Svaki njegov dio dizajniran je tako da se može nositi sa svakim okruženjem. Nema mu ravna.

DIZAJNIRAN ZA OSVAJANJE

Čim sjednete na posebno dizajnirana sjedala Raptora, bit će vam jasno da se ne radi o običnom pick-up-u. Raznovrsni inteligentni sustavi i napredne tehnologije nude vam jedinstveno iskustvo vožnje bez premca. Uz to, samo jednim dodirom možete aktivirati novi moćni sustav upravljanja vozilom. Postoji šest različitih načina vožnje, a svaki od njih prilagođava zapanjujuće performanse vozila specifičnom terenu: Normal mode, Sport mode, Grass, Gravel and Snow mode (Šljunak i Snijeg), Mud and Sand mode (Blato i Pijesak) te Rock mode (Stijene). Za savršeno off-road iskustvo odaberite jedinstveni „Baja“ mode.

OSVOJITE SVIJET U UDOBNOM

Svaki vanjski detalj potpuno novog Ford Ranger Raptor-a dizajniran je za maksimalnu snagu, izdržljivost i mogućnost vožnje izvan ceste. Napredne tehnologije u unutrašnjosti osiguravaju udobnost i povezanost gdje god da krenete. Primjerice, ugrađeni modem FordPass Connect omogućava vam daljinsko zaključavanje i otključavanje Raptor-a. Kada zamijenite teške terene za dobro održavan asfalt, možete izbjeći zastoje s ažuriranjima prometa uživo koja se šalju izravno na vaš navigacijski sustav u automobilu. A ako je signal dostupan u divljini, na Wi-Fi Hot-spot vašeg vozila možete spojiti do deset uređaja.

MOĆ IZNAD SVEGA

Novi Ford Ranger Raptor kombinira off-road performanse s Ford Performance genima koje dijeli s GT superstarom i Focusom RS. Precizno i posebno dizajnirana bi-turbo verzija Fordovog 2,0-litarskog EcoBlue dizelskog motora nadopunjuje novi 10-stupanjski automatski mjenjač s ručnim prijenosnicima. Rezultat: nezaboravno i neusporedivo iskustvo u vožnji. S posebno dizajniranim terenskim gumama možete osvajati bilo koji teren, od visokih pješčanih dina, kroz gusta blata i brze rijeke, do kamenitih i strmih planinskih puteva.

NAPREDNE SIGURNOSNE TEHNOLOGIJE

Bez obzira na to krstarite li autocestom ili se probijate rijekama, Ranger Raptor je opremljen sofisticiranim sigurnosnim sustavima koji su dizajnirani za zaštitu vas, vaših putnika i drugih sudionika u prometu. Napredna kontrola nagiba i elektronička kontrola stabilnosti osiguravaju sigurno prianjanje u svim uvjetima. U isto vrijeme, sustav za sprečavanje sudara i automatsko kočenje u slučaju nužde, učinkovito smanjuju rizik od nezgoda.

SPREMAN ZA SVE

Zahvaljujući pažljivom dizajnu, novi Ford Ranger Raptor lako prolazi i najizazovnije terene na svijetu. Jedinstvena šasija izrađena od čelične legure visoke čvrstoće podnosi čak i najekstremnija okruženja. S 288 mm razmaka od zemlje, može se probiti kroz vodu duboku 850 mm. Svaki detalj Raptor-a osmišljen je tako da pruža neviđeno off-road iskustvo.