FORD PUMA

Uskoro stiže nova Ford Puma

Dizajnirana kako bi vam pomogla izvući ono najbolje iz brzog i dinamičnog tempa modernog života.
S inovativnim interijerom, robusnim SUV izgledom i sofisticiranim hibridnim pogonskim sklopom: nova Ford Puma ne traži vašu pažnju, već je potiče.

Nova Ford Puma dolazi početkom 2020. godine.

Tehnologija koja vožnju čini zabavnom

Ford Puma ima niz inovativnih funkcionalnosti koje su dizajnirane u svrhu poboljšanja zadovoljstva i samopouzdanja u vožnji. Riječ je o opcijskim načinima vožnje i Ford Co-Pilot360, impresivnom paketu tehnologija za pomoć u vožnji, bilo da je riječ o ubrzanju, kočenju pa čak i upravljanju. Tu se ubrajaju fleksibilni tempomat, sustav za sprečavanje sudara i sustav zadržavanja vozne trake, a svi oni paze na put koji je pred vama i upozoravaju vas na potencijalne opasnosti.

Motori u korak s vremenom

Nova era čišćih hibridnih električnih vozila je ovdje, a Ford Puma je utjelovljenje novog Fordovog smjera. Pravo zadovoljstvo pruža ponuda novih naprednih hibridnih i benzinskih motora EcoBoost u novoj Pumi. Motori pružaju izvanredne performanse, uz iznimno učinkovitu potrošnju goriva i značajno nižu emisiju CO2 od ostalih konvencionalnih, nehibridnih motora.

Potpuna zaštita u automobilu i izvan njega

Od upozoravanja na potencijalne sudare do pametnih sustava koji vam pomažu u održavanju prijenosa snage na podlogu i stabilnosti: vaša sigurnost je naša briga. Zbog toga Ford Puma dolazi s pametnom pomoćnom tehnologijom dizajniranom za zaštitu vas, vaše obitelji i ostalih sudionika u prometu.

Pametno iskorišten prostor

Moderni život često zahtijeva vrlo fleksibilan pristup načinu na koji trošite prostor u vozilu. S najintenzivnijim teretnim prostorom u klasi, Ford Puma slijedi ovu liniju razmišljanja. Pumin atraktivni dizajn i zavodljivo stilizirani vanjski izgled, kombiniran je s promišljenom funkcionalnošću. Pruža svestranost na svakom koraku.