Ford Focus Econetic

Cjenik FORD Lacković

 • Od kada je prvi Ford napustio proizvodnu liniju, naša je ideja uvijek bila da najnoviju tehnologiju učinimodostupnom svima. Početkom proizvodnje modela FocusElectric, Ford otvara novo poglavlje.

 • Naše prvo europsko vozilo s nultim emisijama!

  Focus Econetic je danas jedan od najučinkovitijih automobila na cesti, i zato što ne troši gorivo nema emisije ispušnih plinova. Još jedna prednost električnog pogona je da motor radi gotovo nečujno, što znači da tehnologija pruža potpuni mir unutar vašeg automobila i tišinu izvana. Nadalje, pokreću ga isključivo napredne litij-ionske baterije koje potpuno napunjene omogućavaju doseg od do 160 km.
  Nema više nadolijevanja goriva, samo punjenje

  Dok vozite Focus Econetic, više nikada nećete morati dolijevati konvencionalna goriva. Svaki FocusElectric dolazi serijski opremljen s 13-amperskim punjačem koji je pogodan za punjenje iz standardne utičnice u kućanstvima ili zidnog ChargeBox punjača. Za još učinkovitije punjenje u ponudi je i 32-amperski punjač dostupan kao opcija.

 • Naše prvo europsko vozilo s nultim emisijama

  Sofisticirani pogonski sustav Focusa Electric opremljen je nizom domišljatih tehnologija. One uključuju i regenerativno kočenje koje pohranjuje i do 90% energije koja se obično gubi zbog trenja, reciklira je, te istom puni baterije. Time pomaže postići najveću moguću energetsku učinkovitost tijekom vožnje.

  Nema više nadolijevanja goriva, samo punjenje

  Focus Electric ima novo korisničko sučelje naziva SmartGauge koje izračunava i prikazuje doseg na temelju preostale energije, načina vožnje, kočenja i ubrzavanja te korištenja opreme, kao što su klima uređaj i audio sustav.

  Provjerite koliko je energije reciklirano svaki puta kada se zaustavite

  Značajka Brake Trainer prikazuje količinu reciklirane energije svaki put kada se zaustavite, tako da koristeći te podatke možete prilagoditi način vožnje i povećati doseg vozila. Budget View izračunava energetski proračun s obzirom na trenutno raspoloživu količinu energije. Putno računalo isto tako možete postaviti kako biste izračunali prosječnu količinu energije koja se koristi po putovanju, što opet pomaže u finom podešavanju načina vožnje.

  Focus prije svega

  Osim izvora energije vozila, FocusElectric ne samo da daje istu visoku razinu ležanja, kontrole i preciznosti upravljanja po kojima je Focus oduvijek poznat, već dolazi sa svim značajkama i specifikacijama Focusa Titanium. Za cjelokupan popis ključnih značajki za razinu opreme Titanium kliknite ovdje.

  Ford SYNC. Napredna hands-free tehnologija

  Ford SYNC vam omogućuje kontrolu glazbe kao i upućivanje I primanje poziva na mobitel koristeći jednostavne, izravne glasovne naredbe. Sustav čak naglas čita vaše dolazne tekstualne poruke. Još jedna važna i potencijalnospasonosna značajka Ford SYNC-a je pomoć u nuždi. U malo vjerojatnom slučaju nesreće pri kojoj je aktiviran zračni jastuk ili isključena pumpa goriva, ova tehnologija može pomoći uputiti izravan poziv hitnoj službi