Ford Fiesta

Cjenik FORD Lacković

 • Poput posve novog pametnog telefona, nova Ford Fiesta kombinira suvremeni stil s najmodernijom tehnologijom. A svaka je značajka dizajnirana da vam pomogne potpuno iskoristiti dan.

  Uz Ford SYNC možete odabrati pjesmu s USB-a ili MP3-a/iPOD.a ili je pak strujati s mobitela putem Bluetooth povezivosti. Sustav vam omogućava slanje i primanje poziva korištenjem jednostavnih glasovnih naredbi. Osim toga, SYNC čita vaše tekstualne poruke naglas i odgovara korištenjem unaprijed odabranih naredbi, omogućujući vam da ostanete povezani s prijateljima i obitelji dok ste u pokretu.

  Nećete se morati ni često zaustavljati: naš nagrađeni benzinski 1.0 EcoBoost motor kombinira zadovoljavajuću snagu s iznimnom potrošnjom goriva do 4,3 l/100 km.

  Spektar inovativnih tehnologija svaku će vašu vožnju učiniti sigurnom, udobnom i zabavnom. A automobil nudi 12 zadivljujućih boja.

 • Najvažniji je dobar dizajn

  Nova Fiesta je spoj najmodernijeg dizajna i vrhunske tehnologije.

 • Ford SYNC. Napredna hands-free tehnologija

  Jedna od najpametnijih novih Fiestinih tehnologija je Ford SYNC koji vam omogućava kontrolu nad glazbom te primanje poziva na mobitel pomoću jednostavnih, izravnih glasovnih naredbi. Osim čitanja SMS poruka, omogućava reprodukciju glazbe s USB-a ili MP3-a, a može i strujati glazbu putem mobilnog telefona sa značajkom Bluetooth. Ovaj napredni SYNC sustav ima i Emergency Assistance. U malo vjerojatnoj mogućnosti nesreće ova tehnologija koristi vaš mobitel kako bi nazvala hitne službe i obavijestila ih o vašoj lokaciji.

  Integrirana navigacija brine da stignete na odredište

  Fiesta ima posve integriran satelitsko-navigacijski sustav s 5-inčnim zaslonom u boji i DAB radiom. On odgovara na brzinu u stvarnom vremenu te na najnovije uvjete u prometu, isporučujući točna procijenjena vremena dolaska te informacije o putovanju.

  Bezbrižno dijeljenje vozila sa značajkom MyKey®

  Ford MyKey je inovativna značajka koju je moguće programirati, a koja ohrabruje sigurniju vožnju. MyKey vam omogućava da postavke vozila prilagodite pojedinačnim korisnicima. Ako automobil posuđujete nekome, možete odrediti maksimalno ograničenje brzine, postaviti podsjetnik za korištenje pojasa pa čak i upravljati glasnoćom audiosustava. Ova je inovativna nova tehnologija osmišljena tako da vozači i putnici budu sigurni, a vi mirni.

  Brzo očistite vjetrobran uz Quickclear

  Ova je pametna značajka dizajnirana da vas brže pokrene u hladna jutra. Jednostavno dotaknite gumb i sustav će odlediti vjetrobran u nekoliko sekundi, čak i ako je vani ispod nule.

  Ambijentalno osvjetljenje daje suvremeniji interijer

  Blaga crvena svjetlost diskretno ističe interijer vaše Fieste i dodaje topao, dobrodošao i elegantan ugođaj vašem automobilu.

  Postavite temperaturu koja vam odgovara

  Uz elektronsku automatsku kontrolu temperature (Electronic Automatic Temperature Control, EATC) možete odabrati točnu temperaturu interijera koja vam se sviđa, a sustav je održava s naprednim klima-uređajem

  Inovativna središnja konzola daje vam kontrolu

  Napredna, višefunkcijska središnja konzola omogućava vam kontrolu mnogih sustava automobila s jednog mjesta. Sve su funkcije jasno vidljive na zaslonu i mnogima možete pristupiti i putem komandi na upravljaču.

  Prednja svjetla koja se automatski uključuju kad je potrbno

  Fiesta ima senzore koji otkrivaju smanjenje svjetlosti u sumrak ili iznenadnu promjenu u uvjetima osvjetljenja. Primjerice, kad uđete u tunel. To pokreće uključivanje automatskih prednjih svjetala, a ona vožnju čine jednostavnijom i sigurnijom. Automatska su svjetla dodatna mogućnost uz brisače sa senzorima za kišu i retrovizorima s automatskim zatamnjivanjem.

  Vanjski retrovizori koji se štite od oštećenja

  Da bi se izbjegla slučajna oštećenja, dodatni električno pokretani retrovizori automatski se preklapaju prilikom zaključavanja automobila (naravno, kad koristite prekidač za automatsko preklapanje). Preklopljeni štite i stilizirane pokazivače smjera.

  Fiesta vam osvjetljava put do vrata

  Kad noću stižete kući, dovoljno je pokrenuti funkciju i svjetla Home Safe ostat će uključena 30 sekundi, osvjetljavajući vam put od vozila. Ova je korisna značajka standardna oprema na svim modelima.

  Dodatna udobnost s prilagodljivim, grijanim sjedalima

  Bez obzira na vanjske uvjete, u Fiesti će vam uvijek biti ugodno. Prednja su sjedala posve prilagodljiva pa i vozač i suvozač mogu postaviti njima idealne položaje. S mogućnošću grijanih prednjih sjedala uvijek će vam bit toplo, čak i po hladnom vremenu.

  Bez ključa i bez muke

  Fordov sustav ulaska bez ključa omogućava vam zaključavanje i otključavanje automobila bez vađenja ključa iz džepa ili torbe. Idealno kad su vam ruke pune.

  Pokrenite Fiestu jednim dodirom

  Fiesta automatski osjeća prisutnost svojeg jedinstvenog privjeska-ključa, čak i ako je u vašem džepu ili torbi. Jednostavno pritisnite Fordov gumb Power Starter Button i motor će oživjeti.

  Savršen zvuk

  Dodatni moderni Sonyjev DAB radio/CD sustav sadrži osam premium audiozvučnika. Ne samo što vam omogućava uživanje u omiljenoj glazbi dok vozite: prikazuje i informacije o pjesmi koja se reproducira. Ovisno o verziji koju odaberete, sustav može prikazati i najnovije vijesti.

  Jednostavnija i sigurnija vožnja unazad

  Prepreke, bicikli, niski zidovi… Kamera sa stražnjim pogledom prikazuje na zaslonu ugrađenom u središnju konzolu sve što je iza vas. Otkrivajući predmete koje biste mogli previdjeti, sustav prikazuje virtualne linije koje vam pomažu parkirati i u najmanje prostore. Kamera se automatski aktivira kad odaberete vožnju unazad.

  Senzori koji isključuju stres prilikom parkiranja

  Dizajnirani da vam pomognu pri sigurnijem parkiranju, dodani senzori udaljenosti pri parkiranju pomažu vam u procjeni udaljenosti između vašeg vozila i prepreka ispred i iza vas. Kad senzori otkriju predmet, aktiviraju zvučno upozorenje koje se intenzivira kad mu se približite.

  Manevriranje i vožnja bez muke

  Električno potpomognuto upravljanje (Electric Power-Assisted Steering, EPAS) automatski se prilagođava kako bi vam pružilo jednostavnije, lakše upravljanje prilikom parkiranja u uskim prostorima te čvršće upravljanje za dodatnu kontrolu na autocestama. Za razliku od konvencionalnih upravljača koji rade neprekidno i troše energiju i gorivo, naš EPAS sustav radi samo kad je potreban, dodatno popravljajući ekonomičnost potrošnje goriva.

  Tempomat duge vožnje čini opuštenijima

  Ako ste na autocesti možete podesiti brzinu koristeći kontrole tempomata na upravljaču. Sustav održava brzinu tako da ne morate držati nogu na papučici gasa. Da biste išli brže ili sporije, koristite iste kontrole.

 • Izvucite maksimum iz motora

  Novi 1.0-litarski EcoBoost trocilindarski benzinski motor, vodeći u klasi, daje vam svu snagu koju očekujete od konvencionalnog 1.6 motora, ali s 21% manje potrošnje goriva. To znači značajne uštede na benzinskoj pumpi.

  Dva učinkovita dizelska motora

  Inovativni 1.6 TDCi motor isporučuje 96 KS s automatskim pokretanjem i zaustavljanjem i potrošnjom od 3,3 l/100 km, vodećom u klasi, i emisijama CO2 od samo 87 g/km. Druga je mogućnost ekonomičan 1.5 TDCi od 75 KS, koji potrošnju goriva drži na niskoj razini od 3,7 l/100 km i emisijama CO2 od samo 98 g/km.

  Besprijekoran i učinkovit automatski mjenjač

  Kombinirajući praktičnost automatika s kontrolom ručnog mjenjača, ovaj šestobrzinski mjenjač s dvije spojke unaprijed za vas odabire brzinu pa ne gubite snagu prilikom promjene brzina. Powershiftova superbrza, besprijekorna promjena brzina vožnju čini jednostavnijom i ugodnijom, ali i štedi gorivo te snižava emisije CO2 u usporedi s uobičajenim automatikom.

  Ekonomičan petobrzinski ručni mjenjač

  Oba motora, 1.25 benzinski i 1.0-litarski EcoBoost dolaze s petobrzinskim automatskim prijenosom, prilagođenim karakteristikama svakog od motora.

  Koristite manje goriva uz Auto-Start-Stop

  Kad se Fiesta zaustavi na semaforu ili čeka u prometu, ova tehnologija automatski isključuje motor (osiguravajući snagu ključnim značajkama kao što su klima i radio). U trenutku kad ste spremni krenuti, ponovno se pokreće. Idealno za vožnju gradom pa možete potrošnju goriva smanjiti za čak 10%.

  Pametan informacijski sustav omogućava učinkovitiju vožnju

  Inovativni Fordov Eco Mode sustav neprestano procjenuuje učinke vašeg vozačkog ponašanja na potrošnju goriva. Sustav analizira brzinu, promjene brzina, kočenje i razine predviđanja te niz dugih i kratkih putovanja na koja krećete. Pametan softver vas potom savjetuje o načinima poboljšanja ekonomičnosti potrošnje.

  Učinkovitiji način punjenja akumulatora

  Za razliku od tradicionalnih sustava, Smart Regenerative Charging puni akumulator samo kad je potrebno i izbjegava to činiti kad pritišćete gas. Tako štedite gorivo i dodatno smanjujete emisije štednih plinova.

  Indikator promjene brzina za učinkovitiju vožnju

  Svjetlo na instrument-ploči govori vam kad je potrebno promijeniti brzinu radi maksimalne ekonomičnosti potrošnje. To je jednostavan i učinkovit način da svako putovanje bude ekonomičnije.

 • Nagrada Euro NCAP Advanced za vašu zaštitu

  Nova je Fiesta dobila pet zvjezdica organizacije Euro NCAP: najvišu ocjenu koju vodeća europska organizacija za sigurnost vozila dodjeljuje. Iznimne sigurnosne performanse Fiesta je ostvarila kroz dostupnost prvih tehnologija u segmentu kao što su MyKey, Active City Stop, Emergency Assistance i SYNC. Nagrada je isticanje Fordove predanosti sigurnosti i pomogla nam je ostvariti ukupno šest Euro NCAP Advanced nagrada, sve za inovacije osmišljene za vašu zaštitu.

  Ford SYNC sa značajkom Emergency Assistance

  Važan i potencijalno spasonosan dio Ford SYNC-a značajka je Emergency Assistance. U malo vjerojatnom slučaju nesreće u kojoj se aktivira zračni jastuk ili deaktivira pumpa za gorivo, tehnologija može automatski uputiti izravan poziv hitnim službama umjesto vas. Vi možete odabrati prekid poziva ili ako je potrebno, razgovarati sa službama. Ključno je da sustav prenosi vitalne informacije kao što su vaše koordinate GPS-a, čak i ako ste vi u nesvijesti.

  Da bi se izbjegli sudari pri niskim brzinama, Fiesta koči umjesto vas

  Nesreće pri kretanju i zaustavljanju u sporom prometu prečesto se događaju. A Active City Stop napredna je tehnologija koja vam pomaže da ih izbjegnete. Pri brzinama nižim od 30 km/h sustav otkriva da li se automobil ispred vas neočekivano zaustavio i automatski koči umjesto vas.

  Dodatna kontrola prilikom kretanja uzbrdo

  Hill Start Assist privremeno zaustavlja vaše kretanje unazad prilikom kretanja uzbrdo. Sustav funkcionira zadržavajući pritisak na sustavu za kočenje tijekom dodatne 2,5 sekunde, dajući vam dodatno vrijeme i kontrolu da pomaknete stopalo s kočnice na gas. Korisno je kad se zaustavljate na kliskim površinama.

  ESC vam pomaže zadržati kontrolu bez obzira na uvjete

  Electronic Stability Control (ESC) neprestano nadzire napredak vašeg vozila, osjeća jeste li skrenuli s puta ili počeli kliziti i automatski ispravlja vaš položaj na cesti. Sustav je osmišljen tako da vam pomaže zadržati kontrolu nad automobilom i smanjiti udaljenosti u hitnim slučajevima.

  Zračni jastuci vas štite sa svih kutova

  Osim zračnih jastuka za vozača i suvozača, postoje bočni zračni jastuci sa zaštitom prsnog koša i glave. Postoji i zračni jastuk koji štiti koljena vozača. Ako želite isključiti zračni jastuk, primjerice ako beba ili dijete putuju u sjedalici okrenutoj suprotno od smjera vožnje, jednostavno pritisnite prekidač da biste ga isključili. Da biste imali koristan podsjetnik, status „isključeno“ prikazan je lampicom na instrument-ploči.

  Rano upozorenje za prazne gume

  Ako bilo koja od guma počne gubiti pritisak tijekom puta, Deflation Detection System odmah vas upozorava na puknuće paljenjem ikone na instrument-ploči.

  Koordinirani sigurnosni sustavi trenutačno se uključuju

  Fiestin napredni Intelligent Protection System (IPS) koordinira niz sigurnosnih značajki, dajući vama i vašim putnicima maksimalnu zaštutu. Fiesta ima krutu karoseriju koja apsorbira udarac te naprednu tehnologiju sjedala i pojaseva kako bi se smanjila mogućnost ozljede u slučaju nesreće.

  Napredni sustav za bolju kontrolu kočenja

  Anti-lock braking system (ABS) i elektronička distribucija sile kočenja (EBD) jamče da će vaše kočenje biti kontroliranije. Emergency Brake Assist (EBA) pomaže Fiesti da učinkovitije koči u hitnim slučajevima. Čini to senzorima koji otkrivaju koliko ste pritiska na kočnice sami izveli te treba li ga automatski pojačati ako je potrebno.

  Retrovizor koji vas ne zbunjuje

  Noćna je vožnja jednostavnija kad vas svjetla vozila iza vas ne zbunjuju. Zato Fiestin retrovizor s automatskim zatamnjivanjem automatski otkriva svjetlost farova i uključuje postavku zatamnjenosti.

  Sjajnija prednja svjetla za sigurniju noćnu vožnju

  Halogenska projektorska prednja svjetla stvaraju intenzivniju svjetlost pa možete jasnije vidjeti (i biti viđeni) te sigurnije voziti.

  Praktičan način zaštite automobila

  S globalnim zatvaranjem možete otvoriti i zatvoriti sva vrata i elektroničke prozore daljinski, pomoću ključa. Dvostruko zaključavanje sprečava da netko otključa vrata iznutra, a tu je i Perimeter alarmni sustav.

 • Naziv Gorivo Radni obujam Mjenjač Snaga Prosječna emisija CO2 Oprema Izvedba
  1.4I 96KS EURO VI Benzin 1388 ccm Ručni – 5 71 kW / 96 KS 130 g/km Sync 3 vrata
  1.0I GTDi EcoBoost 100KS Powershift EURO VI Benzin 998 ccm Ručni – 5 74 kW / 100 KS 114 g/km Trend 3 vrata
  1.0I GTDi EcoBoost 100KS EURO VI Benzin 998 ccm Ručni – 5 74 kW / 100 KS 105 g/km Sync 3 vrata
  1.5I TDCi 75KS EURO VI Benzin 1499 ccm Ručni – 5 55 kW / 75 KS 94 g/km Titanium 5 vrata
  1.25I Duratec 82KS EURO VI Benzin 1242 ccm Ručni – 5 60 kW / 82 KS 120 g/km Titanium 5 vrata
  1.0I GDi EcoBoost 80KS EURO VI Benzin 998 ccm Ručni – 5 59 kW / 80 KS 105 g/km Titanium 5 vrata
  1.4I 96KS EURO VI Benzin 1388 ccm Ručni – 5 71 kW / 96 KS 130 g/km Trend 5 vrata
  1.0I GTDi EcoBoost 100KS Powershift EURO VI Benzin 998 ccm Powershift – A6 74 kW / 100 KS 114 g/km ST-Line 5 vrata
  1.0I GTDi EcoBoost 100KS EURO VI Benzin 998 ccm Ručni – 5 74 kW / 100 KS 105 g/km ST-Line 5 vrata
  1.25I Duratec 82KS EURO VI Benzin 1242 ccm Ručni – 5 60 kW / 82 KS 120 g/km Trend 3 vrata
  1.5I TDCi 95KS RED EDITION EURO VI Diesel 1499 ccm Ručni – 5 70 kW / 95 KS 94 g/km ST-Line Red & Black 3 vrata
  1.0I GTDi 125KS S/S RED EDITION EURO VI Benzin 998 ccm Ručni – 5 92 kW / 125 KS 99 g/km ST-Line Red & Black 3 vrata
  1.25I Duratec 82KS EURO VI Benzin 1242 ccm Ručni – 5 60 kW / 82 KS 120 g/km Trend 5 vrata
  1.5I TDCi 75KS EURO VI Diesel 1499 ccm Ručni – 5 55 kW / 75 KS 94 g/km Sync 5 vrata
  1.25I Duratec 82KS EURO VI Benzin 1242 ccm Ručni – 5 60 kW / 82 KS 120 g/km Sync 3 vrata
  1.4I 96KS EURO VI Benzin 1388 ccm Ručni – 5 71 kW / 96 KS 130 g/km Trend 3 vrata
  1.0I GTDi 140KS S/S RED EDITION EURO VI Benzin 998 ccm Ručni – 5 103 kW / 140 KS 104 g/km ST-Line Red & Black 3 vrata
  1.0I GTDi EcoBoost 100KS Powershift EURO VI Benzin 998 ccm Powershift – A6 74 kW / 100 KS 114 g/km Titanium 3 vrata
  1.6I 105KS Powershift EURO VI Benzin 1596 ccm Powershift – A6 77 kW / 105 KS 130 g/km Sync 3 vrata
  1.0I GTDi EcoBoost 100KS Powershift EURO VI Benzin 998 ccm Powershift – A6 74 kW / 100 KS 114 g/km Trend 5 vrata
  1.6I 105KS Powershift EURO VI Benzin 1596 ccm Powershift – A6 77 kW / 105 KS 138 g/km Titanium 3 vrata
  1.0I GTDi EcoBoost 100KS EURO VI Benzin 998 ccm Ručni – 5 74 kW / 100 KS 105 g/km Titanium 5 vrata
  1.0I GTDi EcoBoost 125KS S/S EURO VI Benzin 998 ccm Ručni – 5 92 kW / 125 KS 99 g/km Titanium 5 vrata
  1.0I GTDi EcoBoost 100KS Powershift EURO VI Benzin 998 ccm Powershift – A6 74 kW / 100 KS 114 g/km Sync 5 vrata
  1.0I GTDi EcoBoost 100KS EURO VI Benzin 998 ccm Ručni – 5 74 kW / 100 KS 105 g/km Trend 3 vrata
  1.0I GTDi EcoBoost 100KS Powershift EURO VI Benzin 998 ccm Powershift – A6 74 kW / 100 KS 114 g/km Titanium 5 vrata
  1.0I GTDi EcoBoost 100KS EURO VI Benzin 998 ccm Ručni – 5 74 kW / 100 KS 105 g/km Trend 5 vrata
  1.0I GTDi EcoBoost 100KS Powershift EURO VI Benzin 998 ccm Powershift – A6 74 kW / 100 KS 114 g/km Sync 3 vrata
  1.0I GTDi EcoBoost 100KS EURO VI Benzin 998 ccm Ručni – 5 74 kW / 100 KS 105 g/km Titanium 3 vrata
  1.5I TDCi 75KS EURO VI Diesel 1499 ccm Ručni – 5 55 kW / 75 KS 94 g/km Trend 5 vrata
  1.5I TDCi 75KS EURO VI Diesel 1499 ccm Ručni – 5 55 kW / 75 KS 94 g/km Titanium 3 vrata
  1.0I GTDi EcoBoost 140KS S/S EURO VI Benzin 998 ccm Ručni – 5 103 kW / 140 KS 104 g/km ST-Line 3 vrata
  1.0I GTDi EcoBoost 125KS S/S EURO VI Benzin 998 ccm Ručni – 5 92 kW / 125 KS 99 g/km ST-Line 3 vrata
  1.0I GTDi 125KS S/S BLACK EDITION EURO VI Benzin 998 ccm Ručni – 5 92 kW / 125 KS 99 g/km ST-Line Red & Black 3 vrata
  1.0I GTDi EcoBoost 100KS EURO VI Benzin 998 ccm Ručni – 5 74 kW / 100 KS 105 g/km Sync 3 vrata
  1.4I 96KS EURO VI Benzin 1388 ccm Ručni – 5 71 kW / 96 KS 130 g/km Sync 5 vrata
  1.4I 96KS EURO VI Benzin 1388 ccm Ručni – 5 71 kW / 96 KS 130 g/km Titanium 5 vrata
  1.5I TDCi 75KS EURO VI Diesel 1499 ccm Ručni – 5 55 kW / 75 KS 94 g/km Sync 3 vrata
  1.0I GDi EcoBoost 80KS EURO VI Benzin 998 ccm Ručni – 5 59 kW / 80 KS 105 g/km Titanium 3 vrata
  1.0I GTDi EcoBoost 125KS S/S EURO VI Benzin 998 ccm Ručni – 5 92 kW / 125 KS 99 g/km ST-Line 5 vrata
  1.5I TDCi 95KS BLACK EDITION EURO VI Diesel 1499 ccm Ručni – 5 70 kW / 95 KS 94 g/km ST-Line Red & Black 3 vrata
  1.5I TDCi 95KS EURO VI Diesel 1499 ccm Ručni – 5 70 kW / 95 KS 94 g/km ST-Line 3 vrata
  1.6I 105KS Powershift EURO VI Benzin 1596 ccm Powershift – A6 77 kW / 105 KS 138 g/km Titanium 5 vrata
  1.6I 105KS Powershift EURO VI Benzin 1596 ccm Powershift – A6 77 kW / 105 KS 138 g/km Trend 3 vrata
  1.25I Duratec 82KS EURO VI Benzin 1242 ccm Ručni – 5 60 kW / 82 KS 120 g/km Titanium 3 vrata
  1.25I Duratec 82KS EURO VI Benzin 1242 ccm Ručni – 5 60 kW / 82 KS 120 g/km Sync 3 vrata
  1.0I GDi EcoBoost 80KS EURO VI Benzin 998 ccm Ručni – 5 59 kW / 80 KS 105 g/km Trend 5 vrata
  GTDi EcoBoost 125KS S/S EURO VI Benzin 998 ccm Ručni – 5 92 kW / 125 KS 99 g/km Titanium 3 vrata
  1.0I GDi EcoBoost 80KS EURO VI Benzin 998 ccm Manual – 5 59 kW / 80 KS 105 g/km Trend 3 vrata
  1.0I GDi EcoBoost 80KS EURO VI Benzin 998 ccm Ručni – 5 59 kW / 80 KS 105 g/km Sync 5 vrata
  1.0I GTDi 140KS S/S BLACK EDITION EURO VI Benzin 998 ccm Ručni – 5 103 kW / 140 KS 104 g/km ST-Line Red & Black 3 vrata
  1.0I GTDi EcoBoost 140KS S/S EURO VI Benzin 998 ccm Ručni – 5 103 kW / 140 KS 104 g/km ST-Line 5 vrata
  1.0I GTDi EcoBoost 100KS EURO VI Benzin 998 ccm Ručni – 5 74 kW / 100 KS 105 g/km ST-Line 3 vrata
  1.5I TDCi 75KS EURO VI Diesel 1499 ccm Ručni – 5 55 kW / 75 KS 94 g/km Trend 3 vrata
  1.5I TDCi 95KS EURO VI Benzin 1499 ccm Ručni – 5 70 kW / 95 KS 94 g/km ST-Line 5 vrata
  1.0I GTDi EcoBoost 100KS Powershift EURO VI Benzin 998 ccm Powershift – A6 74 kW / 100 KS 114 g/km ST-Line 3 vrata
  1.0I GDi EcoBoost 80KS EURO VI Benzin 998 ccm Ručni – 5 59 kW / 80 KS 105 g/km Sync 3 vrata
  1.6I 105KS Powershift EURO VI Benzin 1596 ccm Powershift – A6 77 kW / 105 KS 138 g/km Trend 5 vrata
  1.6I 105KS Powershift EURO VI Benzin 1596 ccm Powershift – A6 77 kW / 105 KS 105 g/km Sync 5 vrata
  1.0I GTDi EcoBoost 140KS S/S EURO VI Benzin 998 ccm Ručni – 5 103 kW / 140 KS 104 g/km Titanium 5 vrata
  1.4I 96KS EURO VI Benzin 1388 ccm Ručni – 5 71 kW / 96 KS 130 g/km Titanium 3 vrata